Forretter
Ristet laks på pluksalat med rejer, asparges og dressing kr. 80,-
Lakseroulade på salat med dildcreme kr. 80,-
Hvidvinsdampet fisk med marinerede krebs og safrandressing kr. 70,-
Varmrøget laks med hvidløgsdressing kr. 80,-
Tunmousse med rejer og pikant dressing kr. 65,-
Tarteletter med høns i asparges kr. 50,-
Rejecocktail med tomatdressing kr. 75,-
Andebryst-salat med rucola, tranebær og valnødder kr. 80,-
Varmrøget laks med hummerhaler og torsketatar på pluksalat kr. 125,-
Hovedretter
Gammeldags oksesteg med gulerødder,
bønner, kartofler, glaserede løg, surt, sødt og lækker sauce kr. 130,-
Urtefarseret unghanebryst med grøntsager,
ristede pærer, mild pebersauce, mix salat og timiankartofler kr. 145,-
Pestostegt oksemørbrad med spinatfyld,
ristede kartofler, svampesauce og 3 slags garniturer kr. 180,-
Hjortefilet med ristede svampe, rodfrugter,
bønnesauté, waldorffsalat, syltede tyttebær og vildtsauce kr. 180,-
Sødmælks-kalvesteg med grøntsager,
små ristede kartofler og estragonsauce kr. 150,-
Vinbondens mørbradbøf i sauce med vindruer
og rosmarin, ristede kartofler og garniture kr. 140,-
Desserter
Vanilleis-bombe med chokolade og syltede valnødder kr. 55,-
Islagkage med 2 slags is og bær kr. 55,-
Chokolademousse kr. 50,-
Brombæris med frisk frugtsalat kr. 50,-
Marinerede pandekager med is kr. 55,-
Oste med kiks og druer kr. 60,-
Citronfromage kr. 50,-
Minimum bestilling 2 retters menu