Sammensæt din egen 2- eller 3 retters menu


Forretter

Ristet laks på pluksalat med rejer, asparges og dressing kr. 80,-

Lakseroulade på salat med dildcreme kr. 75,-

Hvidvinsdampet fisk med marinerede krebs og safrandressing kr. 70,-

Varmrøget laks med hvidløgsdressing kr. 80,-

Tunmousse med rejer og pikant dressing kr. 65,-

Vildtpaté med borretaneløg og tranebær kr. 60,-

Tarteletter med høns i asparges kr. 50,-

Rejecocktail med tomatdressing kr. 75,-

Spegeskinke på grøntsagstærte med melon kr. 65,-

Andebryst-salat med rucola, tranebær og valnødder kr. 75,-

Farserede rødtungefileter med hvidvinssauce kr. 100,-

Varmrøget laks med hummerhaler og torsketatar på pluksalat kr. 110,-


  
Hovedretter

Gammeldags oksesteg med gulerødder,
bønner, kartofler, glaserede løg, surt, sødt og lækker sauce kr. 125,-

Urtefarseret unghanebryst med grøntsager,
ristede pærer, mild pebersauce, mix salat og timiankartofler kr. 145,-

Pestostegt oksemørbrad med spinatfyld,
ristede kartofler, svampesauce og 3 slags garniturer kr. 180,-

Hjortekølle med ristede svampe, rodfrugter,
bønnesauté, waldorffsalat, syltede tyttebær og vildtsauce kr. 170,-

Sødmælks-kalvesteg med grøntsager,
små ristede kartofler og estragonsauce kr. 150,-

Provence-marineret kalkun med ratatouille,
ovnstegt blomkål, coleslawsalat og kartoffelbåde kr. 140,-

Lammekølle med persille, grillet tomat,
fennikelkompot, flødekartofler og tzatzikisalat kr. 150,-

Okseroast med dampet broccoli,
ristede svampe, mixsalat, pesto-kartofler og rødvinsauce kr. 150,-

Vinbondens mørbradbøf i sauce med vindruer
og rosmarin, ristede kartofler og garniture kr. 140,-

Gammeldags flæskesteg med brunede og hvide kartofler,
rødkål, sauce, surt og sødt kr. 125,-

Andebryst med ovnbagte gulerødder, bønner i baconsvøb,
små kartofler, årstidens salat og ingefærsauce kr. 160,-


  
Desserter

Vanilleis-bombe med chokolade og syltede valnødder kr. 55,-

Husets chokoladekage med vanilleis kr. 65,-

Islagkage med 2 slags is og bær kr. 55,-

Nøddeabrikoskage med frugt og creme fraiche kr. 65,-

Brombæris med frisk frugtsalat kr. 50,-

Pæretærte med creme fraiche kr. 50,-

Marinerede pandekager med is kr. 55,-

Chokolademousse kr. 50,-

Hasselnøddekage med creme fraiche kr. 55,-

Oste med kiks og druer kr. 60,-

Citronfromage kr. 50,-



Minimum bestilling 2 retters menu