Sammensæt din egen 2- eller 3 retters menu



Forretter

Ristet laks på pluksalat med rejer, asparges og dressing kr. 80,-

Lakseroulade på salat med dildcreme kr. 80,-

Hvidvinsdampet fisk med marinerede krebs og safrandressing kr. 70,-

Varmrøget laks med hvidløgsdressing kr. 80,-

Tunmousse med rejer og pikant dressing kr. 65,-

Tarteletter med høns i asparges kr. 50,-

Rejecocktail med tomatdressing kr. 75,-

Andebryst-salat med rucola, tranebær og valnødder kr. 80,-

Varmrøget laks med hummerhaler og torsketatar på pluksalat kr. 125,-



Hovedretter

Gammeldags oksesteg med gulerødder,
bønner, kartofler, glaserede løg, surt, sødt og lækker sauce kr. 130,-

Urtefarseret unghanebryst med grøntsager,
ristede pærer, mild pebersauce, mix salat og timiankartofler kr. 145,-

Pestostegt oksemørbrad med spinatfyld,
ristede kartofler, svampesauce og 3 slags garniturer kr. 180,-

Hjortefilet med ristede svampe, rodfrugter,
bønnesauté, waldorffsalat, syltede tyttebær og vildtsauce kr. 180,-

Sødmælks-kalvesteg med grøntsager,
små ristede kartofler og estragonsauce kr. 150,-

Vinbondens mørbradbøf i sauce med vindruer
og rosmarin, ristede kartofler og garniture kr. 140,-


  
Desserter

Vanilleis-bombe med chokolade og syltede valnødder kr. 55,-

Islagkage med 2 slags is og bær kr. 55,-

Chokolademousse kr. 50,-

Brombæris med frisk frugtsalat kr. 50,-

Marinerede pandekager med is kr. 55,-

Oste med kiks og druer kr. 60,-

Citronfromage kr. 50,-


Minimum bestilling 2 retters menu