Værd at vide


Bestilling

Vores mad skal forudbestilles.
Bestil i god tid – især til weekender og helligdage!
De angivne priser er pr. couvert.
Børn under 12 år halv pris. Husk at oplyse antal børn ved bestillingen.


Afhentning/levering af mad

Maden afhentes eller leveres efter nærmere aftale.
Maden er anrettet på fade og i termokasser lige til at gå til.

Kolde retter er anrettet i skåle eller fade og er klar til at sætte på bordet. Trækker tiden ud bør de opbevares på køl.

Varme retter er færdig tilberedte og leveres i skåle eller foliebakker i termokasse og kan opbevares der indtil de skal serveres. Trækker tiden ud kan de lunes i ovnen. Giv besked, hvis du selv ønsker at skære stegen.

Isdesserter skal straks på frys og tages ud igen ca. 30 min inden servering.


Det skal du selv sørge for

Alt du behøver er bestik til skåle og fade.
Har du selv bedt om at skære stegen ud behøves skærebræt, kniv og fade til steg.


Allergi

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om specifikke produkter indeholder fx gluten, mælk, nødder eller skaldyr, som er de mest almindelige allergener.


Betaling

Faktura vedlægges. Der kan betales kontant, med Mobile Pay eller beløbet kan overføres på konto. Anfør gerne fakturanummer ved overførsel.


Skåle, fade og kasser

Det rengjorte service leveres retur til køkkenet på Nedergade 34 i Ebeltoft (ved Bodega Sir Henry) sammen med bærekasser og termokasser.
Er du i tvivl om noget kontakt os på tlf. 21 45 66 29.